Madværkstedet i Jernbanebyen bugner af inspirerende events

‘Fødevarebranchens eventbaserede messe’ lyder Madværkstedet Københavns undertitel, og den leves der i dén grad op til på den forestående udgave af messen, der således byder på et væld af events af enhver karakter og med fokus på sundhed.

.

Madværkstedet København byder på over 35 events med fokus på sundhed, som finder sted i forskellige oplevelseszoner på messen.

Programmet, der omfatter oplæg, masterclasses, workshops og konkurrencer, giver de besøgende mulighed for at få nye værktøjer og viden, der kan bruges i deres professionelle køkkener.

I oplevelseszonen Grønt & Plantebaseret vil eventområdet Planteriget blandt andet være værtssted for netværksarrangementet “Grøn efteruddannelse”, der arrangeres af Planteløftet.

Trine Krebs, grøn chef i Food Organisation of Denmark, understreger vigtigheden af, at Madværkstedet København fremmer vidensdeling i den professionelle køkkenbranche.

“Der er stadig alt for få, som er i gang med at efteruddanne sig til flere glædelige grønne måltider… Vi får videregivet viden og skaber tryghed for dem, der skal til at tage de første grønne skridt,” forklarer hun.

Besøgende kan forvente at få en bred vifte af ideer til, hvordan man griber grøn efteruddannelse an i et køkken.

.

Masterclass om vanilje, skinke og ost

I zonen Brød & Kager finder man workshopområdet Nørderiet, hvor Mette Ravn, grundlægger af Mette Ravn Vanilje, afholder masterclasses om vanilje. Ravn, der også er forfatter til Bogen om vanilje, fortæller, at deltagerne kan forvente et nyt syn på vanilje. ”

Vi kommer til at dykke ned i både smag, oprindelse og kvalitet – og forhåbentlig åbne op for nye perspektiver på, hvordan vanilje kan bruges,” siger hun.

I zonen Kød & Fisk afholdes masterclasses som en del af eventområdet Showkøkkenet.

Her vil blandt andet emner som “Når skinke møder linse” og “Ost giver smag til grønne retter” blive behandlet af Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen.

Madværkstedet København vil også være ramme for konkurrencerne Årets Kok, Årets Tjener og Årets Elevkonkurrence, som arrangeres af HORESTA og 3F.

Messen finder sted i Lokomotivværkstedet i Jernbanebyen bag Fisketorvet den 11.-12. marts 2025. Læs mere på messe.madværkstedet.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*