Wallmans fejrer 20 år i Cirkusbygningen med spektakulært jubilæumsshow

Foto: Hasse Ferrold
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Wallmans markerer i år et særligt milepæl, da deres showkoncept har underholdt i den ikoniske Cirkusbygning i 20 år. Dette fejres med det farverige og storslåede jubilæumsshow ”JUBILEE”, som lover en helt unik oplevelse. Det nye show kombinerer moderne musik med klassiske elementer fra Wallmans’ lange historie, og gæsterne kan forvente en interaktiv aften fyldt med musik, dans, akrobatik og et fireretters gourmetmåltid.

.

Gæsterne vil blive taget med på en musikalsk rejse, der spænder fra hits af Taylor Swift, Prince og Coldplay til Wallmans egne numre, som har begejstret publikum gennem to årtier. Showet er en hyldest til både fortiden og fremtiden for det anerkendte dinnerparty-koncept.

Siden deres første show i 2004 har Wallmans forvandlet Cirkusbygningen til en dansk version af Las Vegas, hvor gæster fra hele verden er blevet betaget af det spektakulære show. Wallmans har gennem årene skabt et internationalt format med en unik kombination af middag og underholdning, der har tiltrukket over 1,3 millioner gæster.

“Vi er stolte over at have skabt et nyt show hvert år siden vores start,” siger Johan Espeland, Creative Director for Wallmans Group.

“Cirkusbygningen har i over hundrede år været et kulturelt samlingspunkt, og vi er glade for at fortsætte denne tradition med Wallmans,” tilføjer Espeland.

Den historiske Cirkusbygning, der blev opført i 1886, har siden været hjemsted for utallige store begivenheder. Wallmans tog over i 2003 og åbnede året efter dørene for deres første show. I dag er Wallmans Dinnerparty en veletableret attraktion i København og har vundet international anerkendelse, senest med en Traveler’s Choice Award fra Tripadvisor i 2023, som placerede dem blandt de 10% bedste seværdigheder i verden.

.

Interaktive oplevelser fra start til slut

Jubilæet fejres med et show, der starter allerede ved ankomsten til Cirkusbygningen. Gæsterne bliver budt velkommen af tre sangere, som underholder fra taget over bygningens smukke indgang. Inde i foyeren fortsætter musikken, mens Wallmans egne musikere spiller, indtil dørene åbnes til den imponerende cirkussal.

Aftenens konferencier er den ikoniske dragqueen, Miss Megan Moore (også kendt som Thomas Rosendal), som med masser af kærlighed og humor leder gæsterne gennem aftenens program. Miss Megan Moore er en fast del af Wallmans og har gennem årene opbygget en stor fanskare blandt både danske og internationale gæster.

“Showets første nummer er en hyldest til vores allerførste åbningsnummer i København,” forklarer Espeland. “Vi har moderniseret det, men det vil stadig tage gæsterne med bag kulisserne i den ikoniske Cirkusbygning.”

Herefter følger yderligere ni nyproducerede shownumre, hvor der trækkes på detaljer fra de seneste 20 år, og showet afsluttes med et stort celebration-nummer, der fører publikum på en rejse fra Broadway til Super Bowl. Gennem årene har Wallmans præsenteret 115 originale shownumre og haft næsten 200 talenter på scenen, hvilket viser den kreativitet og dynamik, der stadig præger produktionen.

“Cirkusbygningens nye produktion viser, hvorfor Wallmans stadig er en vindende succes efter 20 år,” udtaler Espeland.

.

Wallmans’ udvikling gennem tiden

Wallmans har siden starten formået at forny sig selv og udvikle deres shows i takt med tidens trends. I 2007 ændrede showet format fra blot at være en restaurantoplevelse med underholdning til det mere fokuserede dinnerparty-koncept, som vi kender i dag. Den engelske sprogomlægning i 2008, der kom som følge af det stigende antal internationale gæster, markerede også en ny æra for Wallmans, der har tiltrukket publikum fra hele verden.

I 2017 investerede Wallmans yderligere i Cirkusbygningens tekniske opsætning, og den nye scene gør det nu muligt for publikum at få en 360-graders oplevelse af showet. De store LED-skærme i salen bidrager til den fulde immersive oplevelse.

“Vi lægger stor vægt på, at hvert show skal føles nyt og friskt,” forklarer Espeland. “Selvom vi har eksisteret i 20 år, er vores mål altid at skabe noget, der føles moderne og tidssvarende.”

.

Om Wallmans og Cirkusbygningen

Wallmans i København er en del af Moment Group, en af Skandinaviens førende aktører inden for oplevelsesbranchen. Moment Group står bag underholdning for over to millioner gæster årligt. Cirkusbygningen, opført i 1886, er den ældste af sin art i Europa og ejes i dag af ejendomsselskabet Balder.

For mere information om Wallmans’ jubilæumsshow og billetsalg, besøg wallmans.dk.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*