Tivoli: 200 monstrøse skabninger overtager København i aften

Tivoli zombies. Foto: Thomas Lauersen / Tivoli.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når aftenen nærmer sig, siges det, at sløret mellem de levende og dødes verden bliver tyndere. Lørdag den 19. oktober kl. 18.00 forsvinder det helt, når Tivolis gæster kan opleve et uhyggeligt optog med omkring 200 zombier og frygtindgydende monstre.

.

Tivoli vil blive hjemsøgt af zombier, ikoniske filmmonstre og andre skræmmende væsner, når det traditionsrige Monsters Night Out-optog markerer sit 12. år.

Optoget starter ved Hovedindgangen kl. 18.00 og slutter ved Himmelskibet. Efterfølgende kan gæsterne møde monstrene, når de indtager den Halloween-dekorerede forlystelseshave og dens forlystelser.

Deltagerne i Monsters Night Out har brugt utallige timer på at forberede deres skrækindjagende udseende for at give Tivolis gæster et ordentligt gys. Det anbefales, at børn og gæster med sarte nerver forbereder sig på, at monsterparaden byder på både kløer og hugtænder.

.

En unik Halloween-oplevelse

“Med Monsters Night Out har vi nu i mange år været medskabere af den ultimative Halloween-oplevelse i Tivoli. Når man som udklædt deltager mødes i et fællesskab, hvor horror, monstre og gys er i fokus, findes der ikke en federe oplevelse end at udleve det i en af verdens mest legendariske forlystelseshaver,” siger Lasse Elmer, medarrangør af Monsters Night Out og repræsentant fra Copenhagen Zombie Crawl.

“Det er derfor, at vi og vores deltagere gør det igen og igen,” siger Lasse. “At være en del af et optog med så mange væsener, som marcherer ind igennem Danmarks måske mest genkendelige port, mens tusindvis af tilskuere står med både gys og spænding i øjnene, giver en oplevelse, som ikke kan fås andre steder i Danmark,” tilføjer han.

.

En fest for de modige

Monsters Night Out lover at være en fest for de modige, og det er en oplevelse, som både voksne og børn vil huske.

Gør dig klar til en aften fyldt med gys, glæde og unikke møder med monstre, når Tivoli transformeres til en skæbnesvanger legeplads.

1 Comment

  1. Kan klart anbefales! Hele vores familie var i Tivoli den 19 oktober Ig hold da op for en fantastisk hyggelig og uhyggelig oplevelse.
    Det vrimlede med udklædte monstre og de var så søde allesammen og gav lov til en masse billeder og selfies. Skøn skøn oplevelse for børnene. TAK Tivoli ❤️

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*