TechBBQ ser mod rekordvækst: København som iværksætter-hub

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

København er på vej til at blive en central hub for tech-talenter, iværksættere og investorer. Skandinaviens største tech-event, “TechBBQ”, har netop offentliggjort en ambitiøs plan for vækst, der skal styrke hovedstadens position i det globale innovationslandskab.

.

I samarbejde med Bella Center Copenhagen planlægger TechBBQ i 2025 at afholde det største tech-event i Danmarks historie med 10.000 deltagere.

Danmark er allerede anerkendt som det mest innovative land i EU 2024, og udviklingen inden for iværksætteri og tech i København er i fuld gang.

I 2023 tiltrak hovedstaden rekordmange internationale virksomheder, hvilket understøtter TechBBQ’s vision om at gøre København til en ægte iværksætterby.

CEO for TechBBQ, Avnit Singh, forklarer, at aftalen med Bella Center markerer en vigtig milepæl:
“Dette er starten på at gøre København og Danmark til en sand iværksætter-hub i Europa,” siger Avnit Singh.

.

10 år med succes

TechBBQ har siden 2013 skabt en platform for startups, investorer og tech-entusiaster fra hele verden. Ved at samle branchefolk, styrker eventet Danmarks position i det internationale startup-miljø.

Aftalen med Bella Center vil fremover skabe endnu bedre rammer for både danske og udenlandske gæster, der ønsker at opleve Danmarks dynamiske startupmiljø.

.

Glad for samarbejde

Bella Center Copenhagen er ligeledes begejstrede for partnerskabet.
”Vi er stolte over at støtte og skabe rammerne for TechBBQ, som forbinder danske og internationale startups og investorer,” siger Kevin Thyge Helsinghof, kommerciel direktør i Bella Center

Med TechBBQ’s stærke fokus på innovation og iværksætteri og Bella Centers faciliteter, er der store forventninger til vækst i fremtiden. TechBBQ 2025 finder sted den 27. og 28. august i Bella Center Copenhagen.

For mere information om TechBBQ og tilmelding, besøg TechBBQ’s officielle hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*