Søs Egelind Inviterer til Magisk Juleshow i Tivoli med Søs Fenger og Sanne Salomonsen

Foto: Michelle Berg / Tivoli.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Søs Egelind guider publikum gennem en aften fyldt med musikalske perler, julemagi og underholdning, når Tivoli traditionen tro byder indenfor til juleshow i Tivolis Koncertsal tirsdag den 3. december kl. 19.30.

.

Med en billet til showet får man også adgang til Jul i Tivoli, hvor man kan nyde julemad i Havens mange restauranter og funklende julelys, der illuminerer forlystelseshavens mange duftende og hyggelige boder.

I Tivolis Koncertsal kan gæsterne lægge hverdagens stress bag sig, skrue op for julestemningen og nyde lyden af Tivoli Big Band, når Tivoli igen i år inviterer til årets store juleshow. Søs Egelind vil lede showet, hvor Sanne Salomonsen, Søs Fenger og Tivoli Balletteater også medvirker. Julestemningen er garanteret, mens Tivoli Big Band bringer julens toner til live.

Julen er en tid for varme, lys og hygge, men også en tid til at mindes. I Tivoli Juleshow bliver juleminder fra værter, musikere og medvirkende bragt til live med musik og dans. Det hele kulminerer i et storslået afslutningsnummer, der binder alle minderne sammen.

”Der er ikke noget så julet som Jul i Tivoli, så vi glæder os til at byde gæsterne inden for i Koncertsalen til Tivolis store juleshow, som samtidig giver adgang til den overdådigt julepyntede Have,” siger Frederik Wiedemann, kulturdirektør i Tivoli.

.

Haven er i julestemning

Foruden showet kan Tivolis gæster opleve den magiske og stemningsfulde jul i Haven lige uden for koncertsalens døre.

Der er derfor ingen undskyldning for ikke at lade sig opsluge af julestemningen. At Søs Egelind skal være vært for Tivoli Juleshow betyder også, at den populære skuespiller får endnu mere Tivoli-tid i kalenderen.

Til næste år den 5. juni vender hun nemlig tilbage til Tivoli som en af stjernerne i Tivolirevyen, hvor hun slår sig sammen med Linda P, Kurt Ravn og Thomas Warberg til en sommer i Glassalen fyldt med latter.

“Julen er fyldt med minder. Det er en tid, hvor man samles, deler historier og mærker den helt særlige julemagi sammen. I Tivoli Juleshow vil jeg tage publikum med på en rejse gennem julens minder, og jeg glæder mig som en lille julegris til at fejre julen i Tivolis Koncertsal sammen med nogle af mine yndlingskunstnere. Og vi har masser af godter i ærmet. Blandt andre kommer de fabelagtige sangerinder Sanne Salomonsen og Søs Fenger og synger julen ind. Vi har de fineste juleoverraskelser, og Tivolis balletdansere og Tivoli Big Band sørger for den helt særlige julestemning midt i den smukkeste pyntede have i København. Så kan det vist ikke blive mere julet,” siger Søs Egelind.

Julen i Tivoli byder på uforglemmelige oplevelser, og med Søs Egelind som vært er der lagt op til en magisk aften fyldt med festligheder.

.

Fakta:

Dato: 3. december 2024

Tidspunkt: klokken 19.30

Sted: Tivolis Koncertsal
Billetpriser: 225 kr. – 575 kr. inkl. billetgebyr.

Medvirkende: Søs Egelind, Sanne Salomonsen og Søs Fenger, Tivoli Balletteater samt overraskelser

Musik: Tivoli Big Band og kapelmester Jesper Riis

Tivolis Juleshow er en del af Jul i Tivoli. Den historiske forlystelseshave åbner dørene for Jul i Tivoli den 15. november og holder åbent til og med den 5. januar 2025

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*