Sønderbro holder loppemarked sidst i juli

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den danske sommer byder traditionen tro på både tung regn og dejligt vejr. Og det er nok de sidste de håber på hos HF Sønderbro, der holder loppemarked søndag den 28. juli.

.

Midt mellem Slusen og Islands Brygge afholder HF Sønderbro loppemarked søndag den 28. juli 2024 klokken 12-16 på plænen bag Perlen, Bonderosestien 300. Det fortæller Hanne Malte, som er en af arrangørerne.
“Vi er en af Københavns største kolonihaveforeninger og har modsat de fleste ikke hegnet os ind. Derfor er alle velkomne til at gå ture med løse børn og hunde i snor, hygge ved legepladsen med madpakken eller riste et snobrød over bålet”, fortæller hun.

Det er også HF Sønderbro, der har etableret en større frugthave med støtte fra Amager Vest Lokaludvalget. Frugten er man velkommen til at smage lidt på.

.

Stadig plads til flere stande

“Vi har et naturligt samarbejde med vore gode naboer på Nokken og på Prøvestenen, men da vi føler os så helt eventyrligt heldige med vores frodige haver, vil vi gerne dele lidt mere med resten af byen. Til vores loppemarked er der højt til loftet og massevis af plads på den store græsplæne ved teltet. En stand koster 50 kr. til Mobilpay 1831BT – og man skal selv medbringe borde”, fortæller Hanne Malte.

Der er allerede mange tilmeldte boder med, hvad Hanne Malte beskriver som “gode lopper, kunst og kunsthåndværk”, mens hun understreger, at “her er også plads til dig”.

“Vi sørger for smukke omgivelser med mulighed for at købe vådt og tørt, iskoldt og kaffevarmt. Desuden har vi plads til leg, bål og bold”, siger Hanne Malte.

Bus 68 og bus 77 kører hertil ad Artillerivej. Alternativ god cykelvej langs havnen. Der er parkering til de, der kommer med loppeboder.

HF Sønderbro er en af Københavns største kolonihaveforeninger, oprindeligt beliggende på Irlandsvej. Da foreningen flyttede for at give plads til en større institution, blev HF Sønderbro delt i to foreninger. AH Sønderbro ligger i Dragør og har IKKE loppemarked søndag den 28.7.2024

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*