Sådan kommer du gennem byen under CPH Half

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når Copenhagen Half Marathon løber af stablen, vil der være midlertidige trafikafspærringer langs den 21,1 kilometer lange rute, som går gennem flere af Københavns centrale gader.

.

CPH Half er et af landets mest prestigefyldte løb, og med sin status som World Athletics Gold Label-løb tiltrækker det løbere fra hele verden. Ruten er flad og hurtig, hvilket gør den populær både blandt motionister og eliteløbere, der får en unik oplevelse af byens vartegn.

Trafikken vil være spærret i flere timer, og Kalvebod Brygge vil også være påvirket. Det er et af de centrale områder, hvor bilister vil opleve ændringer i deres normale ruter.

For at afhjælpe trafikken vil ensrettede gader i nærheden af ruten blive midlertidigt ophævet, og gaderne vil blive genåbnet løbende, så nogle områder bliver tilgængelige tidligere end andre.

.

Adgang gennem trafiksluser

Trafiksluser giver bilister mulighed for at krydse ruten, men de vil være helt lukkede, mens løberne passerer.

Afspærringerne omkring målområdet på Øster Allé starter allerede fredag, mens startområdet på Jagtvej vil blive lukket fra lørdag.

Det anbefales derfor fra arrangørernes side, at planlægge sin transport i god tid. På cphhalf.dk kan man finde detaljeret information om vejlukninger, parkeringsforbud og ændringer i den offentlige transport.

.

Aktiviteter for tilskuerne

CPH Half håber, at de kan være med til at skabe en festlig atmosfære i København, hvor tilskuere, musik og aktiviteter giver løbet en folkelig stemning.

Selvom trafikafspærringer kan virke som en udfordring, er de nødvendige for at sikre en sikker og gnidningsfri oplevelse for de mange tusinde deltagere og tilskuere.

Begivenheden finder sted søndag den 15. september 2024.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*