Rekordmange deltagere til tech-summit i Jernbanebyen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Danmarks største tech og startup-event i Jernbanebyen bag Fisketorvet er blevet et sandt tilløbsstykke. Op mod 8.500 deltagere fra ca. 65 lande ventes til TechBBQ om små to uger. Blandt de godt 330 talere er Ben Rhodes, der rådgav Barack Obama og verdens mest kendte whistleblower Chelsea Manning.

.

København er ikke kun en magnet for turister. Hovedstaden har aldrig før tiltrukket så mange internationale virksomheder som netop nu. Samtidig placerer en spritny EU-rangliste Danmark helt i top hvad angår innovation. Og når København om to uger er vært for Skandinaviens største tech- og startup-event, bliver det med rekordhøj deltagelse.

Op mod 8.500 deltagere fra omkring 65 lande ventes i år til TechBBQ, hvilket er en fremgang på over 30% på blot to år. Sidste år blev der solgt 7.501 billetter og i 2022 var tallet 6.444.

.

Stigende popularitet

”Vi ligger pænt over niveauet fra sidste år, og der er ingen tvivl om, at TechBBQ og Danmark i stigende grad gør sig globalt gældende blandt både iværksættere og tech-investorer. Det skyldes ikke kun store spillere som Novo Nordisk, men også en hel underskov af nye spirende startups, som omverden flokkes om,” siger Avnit Singh, CEO for TechBBQ.

Han peger samtidig på, at stadig flere store tech-aktører og kendte internationale navne finder det interessant at deltage i TechBBQ.

Af årets kendisser er Ben Rhodes, tidligere sikkerhedsrådgiver under præsident Barack Obama; Chelsea Manning, verdens mest berømte whistleblower; Sol Campbell, legendarisk britisk fodboldspiller, der pt arbejder på platformen TALNETS og Adam Cheyer, computerforsker og medstifter af Siri, for blot at nævne nogle få.

.

Over 330 talere

”Vi er utroligt stolte af, at kunne præsentere over 330 speakers, som er klar til at dele ud af deres enorme viden om de største teknologitrends, investeringsmuligheder og de største succeshistorier i tech-branchen, som alle gerne vil lære af. Det kommer ikke kun danske virksomheder til gavn, det har også stor betydning for Danmarks økonomi og fremtid,” siger Avnit Singh.

Årets summit, der finder sted den 11. og 12. september i Lokomotivværkstedet i København, byder på mere end 330 talere og 130 paneldebatter fordelt på otte scener.

Dertil kommer godt 2.100 startup- og 300 scaleup-grundlæggere samt en række store tematiske zoner med fokus på bl.a. Life Science og Urban Tech.

.

Speeddating

TechBBQ er således ikke bare et event – men en eksplosion af kreativitet, indblik i fremtiden og konkret matchmaking.

En af de særdeles populære muligheder er således speeddating mellem investorer og nye lovende iværksættere, hvor deltagerne får 15 minutter til at præsentere sig selv.

TechBBQ går tilbage til 2013, hvor blot en lille flok tech-entusiaster mødtes for at netværke.

I dag er man det samlende event i Danmark og det største af sin slags i Skandinavien med fokus på hele startup-scenen og alle mulighederne for at udfolde innovation og entreprenørskab.

.

Løsninger for fremtiden

”Med temaet ‘One Giant Leap’ sætter vi i år fokus på de banebrydende teknologier, visionære personer og innovative virksomheder, der aktivt former vores fremtid,” fortæller TechBBQs programchef, Kay Michelsen og tilføjer:

”Vores program er spækket med fremtidsorienterede løsninger – fra banebrydende klimateknologi og deep tech til de seneste fremskridt inden for AI og deres vidtrækkende konsekvenser. Vi dykker også ned i, hvordan trivsel kan danne fundamentet for bæredygtig forretningsudvikling.”

Det fulde program offentliggøres i dag på TechBBQs hjemmeside, hvor man også kan købe billetter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*