Parktræf på Amager Fælled: En Aften med Fokus på Natur og Rekreation

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Alle interesserede inviteres til et parktræf på Amager Fælled, hvor brugere af området kan samles til en inspirerende aften. Arrangementet er arrangeret af kommunen og finder sted ved Rideklubben Ridevenner på Artillerivej 73.

.

Deltagerne får mulighed for at høre om emner som naturpleje, rekreativ brug af området og nattergale på Fælleden. Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder på en ny udviklingsplan for Amager Fælled, som skal sætte retning for pleje og udvikling af parken de næste fem år. Deltagerne opfordres til at medbringe gode ideer og ønsker til fremtidige tiltag.

Turen fører deltagerne gennem den nordlige del af fælleden, cirka 3 kilometer, og afsluttes ved DR Byen. Undervejs vil der være små oplæg om emner som nattergale, søer, naturpleje og rekreativ brug af området.

I tankerne omkring Naturpark Amager tales om en øget intensiv benyttelse af bynære områder. Det vil blandt andet sige den nordlige del af Fælleden, hvor der er indgange fra det nordlige Ørestad og Islands Brygge. Det vil også betyde, at det der i dag af mange opleves som natur i større omfang vil få et parklignende omfang med toiletfaciliteter mm.

Arrangementet er en glimrende mulighed for at bidrage til udviklingen af Amager Fælled og dele tanker om, hvordan området kan plejes og forbedres. Arrangørerne håber, at så mange som muligt vil deltage i parktræffet, som finder sted den 24. oktober fra kl. 16.00 til 18.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*