Oplev dansk møbeldesign, Kulturnatten og efterårscamp på Spor10 tæt ved Fisketorvet

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I de næste par uger byder Spor10, som ligger tæt ved Fisketorvet, på spændende oplevelser for alle aldre. Her kan du opleve en gratis udstilling af dansk møbeldesign, deltage i sjove aktiviteter til Kulturnatten, og lade børnene prøve kræfter med sportsgrene og kreative workshops under den gratis efterårscamp.

.

Fra den 4. oktober kan du besøge Snedkernes Efterårsudstilling 2024, som præsenterer 36 unikke møbler under temaet ’(R)evolution’. Udstillingen er en hyldest til dansk møbeldesign gennem 100 år og markerer jubilæet for Kaare Klints Skole for Rumudstyr og Møbelkunst.

Her kan du se, hvordan danske designere har eksperimenteret med nye materialer og produktionsteknikker, der har revolutioneret branchen.

Udstillingen er gratis og løber indtil den 27. oktober.

.

Kulturnatten 2024: Rulledisco og workshops

Fredag den 11. oktober bliver Spor10 en del af Kulturnatten i København. Med et program, der inkluderer rulledisco, workshops, kampsport og basket, er der noget for enhver smag.

Gæster kan også få et eksklusivt kig på Snedkernes Efterårsudstilling i en af Spor10’s historiske haller. Det kræver et Kulturpas at deltage i Kulturnatten, hvor der er seks timers aktiviteter fra kl. 18.

.

Gratis efterårscamp for børn og unge

Uge 42 byder på en spændende efterårscamp for børn og unge fra 3 til 17 år. Her kan de prøve kræfter med alt fra hiphopdans, capoeira og calisthenics til skate, boksning og taekwondo.

Efterårscampen er en fantastisk mulighed for børn at være aktive i efterårsferien.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Det foregår fra mandag den 14. oktober til fredag den 18. oktober på Spor10 tæt ved Fisketorvet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*