Om en uge åbner svenske DRMLND sin første danske butik på Fisketorvet

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Efter hvad selskabet selv kalder “stor succes i Sverige” åbner DIY-accessories-konceptet DRMLND nu sin første butik i Danmark. Det sker den 8. september på Fisketorvet i København, hvor DRMLND slår dørene op for et univers af bl.a. dekorationer, tasker, mobiletuier, perler, charms og smykker, som kunderne kan designe efter egne kreative drømme. Tiltrængt i en center, der slås med tomme lokaler.

.

En ny kreativ butiksoplevelse, hvor den yngre generation især kan skabe egne designs med både individuel og fælles kreativitet, kommer til Danmark.

Med et koncept og et større udbud af DIY-accessories, viser livsstilskonceptet DRMLND en ny måde med, hvad de selv kalder, “æstetik, selvrealisering og fælles design”.

”Ved at fange de egenskaber, der definerer Generation Alpha (den yngste generation, Red.), ønsker DRMLND at inspirere en generation af børn til at indse, at alt i verden – fra et perlearmbånd til et rumskib – starter med en idé og vores individuelle kreativitet. Desværre går tusindvis af ideer og drømme tabt i jagten på måder at realisere dem på, og det er noget, vi stræber efter at ændre,” siger Mikael Söderlindh, grundlægger af DRMLND.

.

Kobler butikken med digitale elementer

DRMLND tilbyder at kombinerer fysiske og digitale elementer, hvor unge kan videreudvikle deres kreativitet og skabe deres egne produkter.

Med et udvalg af dekorationer, tasker, mobiletuier, perler, charms, spænder til halskæder, armbånd og smykker får brugerne mange muligheder for at designe deres egne kreationer og produkter.

For at skabe en oplevelse, som passer til de unge, bygger DRMLND-konceptet på en fysisk butiksoplevelse, der binder kreativitet, skabertrang, brugergenereret design og digital deling sammen via platforme som TikTok, Instagram og Snapchat.

”Vi glæder os til at åbne dørene for DRMLND’s kreative univers, som går rigtig godt hånd i hånd med vores ambition om at skabe oplevelser for vores besøgende. Konceptet er en stærk tilføjelse til vores udvalg af butikker og oplevelser, og hos Fisketorvet er vi stolte af at være med til at løfte det ud til danskerne, siger Mia Brinkenfeldt, General Manager på Fisketorvet.

DRMLND blev lanceret i Stockholm i november 2023 og er på kun otte måneder blevet en stor succes i Sverige.

Butikken på Fisketorvet i København er den første DRMLND-butik udenfor Sverige.

Søndag den 8. september lancerer DRMLND sin digitale platform og slår dørene op til konceptbutikken i København på Fisketorvet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*