Ny sponsoraftale med OK støtter Københavns Roklub

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Københavns Roklub, beliggende ved Tømmergraven ved Enghave Brygge, har indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

.

Aftalen gør det muligt for klubbens medlemmer og støtter at bidrage økonomisk til klubben, hver gang de tanker brændstof.

Denne aftale kommer som en stor hjælp til klubben, som har 400 medlemmer og tilbyder aktiviteter inden for både ungdoms- og seniorroning.

Aftalen er designet på en måde, hvor det ikke koster ekstra for dem, der ønsker at støtte klubben.

.

Lokale glade for aftalen

Formand for Københavns Roklub, Birte Flæng Møller, er begejstret over de muligheder, sponsoraftalen med OK åbner op for.

“Sponsoraftalen med OK skal være med til at udvikle roklubben. Rosport er en dyr sport, så det er en fantastisk mulighed for at få ekstra midler til drift og aktiviteter i klubben,” siger hun.

Københavns Roklub, som har været en del af byens havnemiljø siden 1866, kan nu sikre, at de fortsat tilbyder kvalitetsaktiviteter og træning til deres medlemmer.

Klubben er kendt for at være et sted, hvor fællesskab og glæde for sporten går hånd i hånd, og hvor der er plads til alle, uanset niveau eller alder.

.

Sådan fungere aftalen

De, der ønsker at støtte Københavns Roklub, kan tilknytte deres OK-kort eller OK-app til sponsoraftalen. For hver liter brændstof, der tankes med OK-kortet, donerer OK 5 øre til klubben, og bruger man OK-appen, fordobles beløbet til 10 øre per liter. På den måde kan både klubbens medlemmer og andre støtter være med til at sikre klubbens fremtidige udvikling.

Denne aftale er en del af OK’s bredere indsats for at støtte lokalsamfundet. Udover Københavns Roklub støtter OK over 3.000 klubber og foreninger på landsplan, hvilket gør det muligt for dem at styrke deres aktiviteter gennem lokalt engagement.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*