Nu starter LørdagsHits: Bo Kaspers Orkester åbner en sæson med stærke internationale navne

Bo Kaspers Orkester. Foto; Tobias Regell
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Om få dage indtager svenske Bo Kaspers Orkester i Tivoli til årets første LørdagsHits-koncert den 6. juli klokken 21.00. Senere på sæsonen kan man opleve to andre stærke internationale kunstnere optræde på Plænen, når engelske Dave Stewart og irske Ronan Keating spiller til Lørdagshits.

.

Når svenske Bo Kaspers Orkester inviterer til koncert den 6. juli klokken 21.00, er det første gang at et internationalt navn indtager Plænen i forbindelse med musikkonceptet LørdagsHits. Fans af de velspillende svenskere kan se frem til en stor oplevelse på Plænen med hits som I samma bil, Undantag, Dans på min grav, og andre sange, der både hylder Bo Kaspers Orkesters historie og udforsker helt nye musikalske horisonter. Efter koncerten fortsætter festen med et Afterparty i Mazzoli’s Garden, hvor en DJ sørger for musikken.

.

Dansk musik man kender og internationale topnavne

Bo Kaspers Orkester er dog ikke LørdagsHits-sæsonens eneste internationale navn. Engelske Dave Stewart kendt fra 80’er-fænomenet Eurythmics spiller den 13. juli som Dave Stewart Eurythmics, og irske Ronan Keating indtager Plænen sammen med Tivolis Big Band den 3. august.

De internationale navne kommer i løbet af sommeren til at dele Plænen med nogle af Danmarks mest populærere sangerinder, nemlig Sanne Salomonsen, Hanne Boel, Birthe Kjær og Dodo Gad, der selvfølgelig tager the Dodos med. LørdagsHits-koncerterne afsluttes den 24. juli, og ligesom sidste år er det Shu-Bi-Dua 2.0, der lukker sæsonen.

.

Lørdagshits

LørdagsHits i Tivoli fejrer popmusik, der har bevaret sin popularitet gennem årtier. Det er tredje år, at Tivoli inviterer til LørdagsHits, og koncerterne er allerede blevet et yndet samlingspunkt for musikelskere med smag for tidløs popmusik og kendte hits.

I juli og august er der planlagt otte livekoncerter på Plænen, hver lørdag klokken 21.00. Tivoli opfordrer publikum til at komme i god tid, og restauranterne i Tivoli er selvfølgelig åbne, så publikum kan nyde en bid mad inden koncerterne.

“Det er dejligt, at jeg får mulighed for endnu engang at spille på Plænen i Tivoli. Jeg skal spille med nogle vidunderlige musikere, som jeg også spillede sammen med på en turné tidligere dette år. Tivoli og Plænen går for mit vedkommende helt tilbage til den 8. juli 1984, hvor jeg første gang stod på den scene med bandet Blast. Det er et særligt sted med en særlig stemning, som er en del af mit DNA. Jeg glæder mig!”, siger Hanne Boel, der indtager LørdagsHits-scenen den 17. august.

.

Tivoli udvikler fortsat

Som noget nyt har vi tre internationale artister på programmet. Vi starter med de højtelskede svenskere fra Bo Kaspers Orkester. Senere får vi fornemt besøg af Dave Stewart, som spiller hits fra Eurythmics bagkatalog, og Ronan Keating, som spiller særligt udvalgte sange med vores helt eget Tivoli Big Band. Sammen med de store danske stjerner på programmet kan vi præsentere otte stærke koncertoplevelser på Plænen i år”, fortæller Marika Hakesberg, chef for Musik & Underholdning i Tivoli.

.

LørdagsHits 2024 med koncertstart klokken 21.00

06-jul

Bo Kaspers Orkester

13-jul

Dave Stewart Eurythmics

20-jul

Sanne Salomonsen

27-jul

Dodo & the Dodos

03-aug

Ronan Keating feat. Tivoli Big Band

10-aug

Birthe Kjær

17-aug

Hanne Boel

24-aug

Shu-Bi-Dua 2.0

  • .
  • Efter hver koncert er der Afterparty i Mazzoli’s Garden med DJs og mere dans.
  • Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til LørdagsHits.
  • .

Som altid forbeholder Tivoli sig ret til at begrænse adgangen til koncerterne på Plænen, herunder introducere pladsreservation på enkelte af koncerter, hvis det skønnes nødvendigt. Det bliver i så fald kommunikeret tættere på koncerten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*