Norlys vil sætte masser af nye el-ladestandere op i hele byen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Norlys vinder flere udbud og udvider ladenetværk med mere end 3.500 ladepunkter fra København til Kerteminde

.

I hele 32 af landets kommuner har Norlys vundet udbud, hvilket bidrager markant til selskabets ambition om at sikre et landsdækkende netværk af ladepunkter. Flere af dem ligger i København og det skal gøre det nemmere og mere tilgængeligt at være elbilist i Danmark.

Norlys har vundet adskillige af de mange offentlige udbud, som Norlys har budt ind på. Her viser den seneste opgørelse, at Norlys nu bidrager med i alt 3.631 ladepunkter – lige fra København til Kerteminde over Sønderborg og Solrød, som blot er nogle af de kommuner, hvor Norlys senest har vundet hele eller dele af udbud.

“Vi er rigtig glade for vores samarbejde med kommunerne og andre offentlige instanser, fordi det bidrager til at vi får skabt en infrastruktur, som faktisk gør det let at vælge elbilen til, ligegyldigt hvor i landet du bor og arbejder. Gennem de mange udbud, vi har vundet, vores partnerskaber og vores selvstændige ladestationer opsætter vi flere tusinde ladepunkter alene i år, siger Ellen Trolle, direktør for ladestanderforretningen i Norlys.

.

Kan bruges af alle

Samtlige af Norlys’ offentlige ladepunkter drives som åbne netværk. Det vil sige, at ladepunkterne er tilgængelige for alle elbilister, også selvom de ikke er kunde hos Norlys.

Det betyder også, at prisen er den samme for alle bilister, når de bruger Norlys’ ladeapp, der samtidig giver adgang til mere end 650.000 ladepunkter i hele Europa.

“Vi skal have flere til at køre på el, hvis vi skal i mål med den grønne omstilling, og derfor skal det være nemt at skifte til en elbil. Det sikrer vi blandet andet via lige adgang til lademuligheder og gennemsigtige priser”, siger Ellen Trolle.

.

I København har man vundet følgende udbud:

Københavns Kommune (Københavns Ejendomme): 117 almindelige ladepunkter og 2 ladepunkter på 150 kW-standere.

Københavns Kommune (Teknik og Miljø): 252 almindelige ladepunkter.

Bygningsstyrelsen (Nordsjælland og Hovedstaden): 120 almindelige ladepunkter.

Folketinget: 7 almindelige ladepunkter.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*