Nordic Seaplanes laver alliance med græsk selskab

Foto: Erling Borre / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der skal være bedre forhold for vandflyvere i Europa. Derfor har danske Nordic Seaplanes, der flyver mellem Toldbod og Århus, netop lavet en alliance med græske Hellenic Seaplanes.

.

Samarbejdet mellem de to virksomheder fokuserer på støttemuligheder, at effektivisere driften og teknologisk innovation inden for branchen for vandflyvere. Aftalen skal fastlægge nye standarder og være med til at skabe vækst i det specialiserede luftfartsområde.

På et møde i Aarhus satte parterne ord på, hvilke emner der vil være centrale for samarbejdet. Det er blandt andet en fælles indsats for at forbedre regler og få støtte fra bl.a. EU.

Der vil ske en udveksling for at lære af hinanden, sikkerhedsprotokoller og infrastruktur for at optimere driften.

Samarbejdet omfatter også projekter, der fremmer sikkerhed, teknologi og bæredygtighed i branchen.

Der vil blive udviklet træningsprogrammer og udvekslingsinitiativer for at styrke arbejdsstyrken.

Desuden planlægges koordinerede kampagner for at øge opmærksomheden og fremme fordelene ved rejser med vandfly.

.

Fælles fordele

“Ved at forene vores kræfter med Nordic Seaplanes forpligter vi os til at tage fat på de reguleringsmæssige udfordringer og udnytte nye muligheder for vækst og innovation. Sammen vil vi gøre seaplane-rejser mere effektive, bæredygtige og bredt anerkendte,” siger Nicolas Charalampous, formand og administrerende direktør for Hellenic Seaplanes.

Ole D. Christiansen, formand for bestyrelsen og administrerende direktør for Nordic Seaplanes, tilføjede: “Vores partnerskab med Hellenic Seaplanes er et udtryk for vores fælles vision om at fremme branchen. Denne strategiske alliance vil gøre det muligt for os at udnytte vores kombinerede ekspertise og ressourcer til at levere bedre services og sætte en ny standard for vandfly-operationer.”

Den strategiske alliance forventes at skabe fremskridt inden for vandfly-branchen, til fordel for både de involverede virksomheder og det bredere luftfartssamfund samt passagerer over hele Europa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*