Nordatlantisk strikkefestival på Christianshavn

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Oplev en weekend i garnets farverige og inspirerende verden på strikkefestivalen Pakhusstrik den 6. til 8 september på Nordatlantens Brygge

.

Der er noget for enhver strikker, både de garvede og begynderne på den årlige nordatlantiske strikkefestival Pakhusstrik.

For det første kan man møde nogle af de fremmeste uldproducenter og strikkedesignere fra Færøerne, Grønland og Island ved festivalens mange garnboder. Desuden byder det alsidige festivalprogram en perlerække af inspirerende foredrag og events i hele weekenden.

.

SFs formand strikker

Mød bl.a. formand for SF, folketingspolitiker og strikkeentusiast Pia Olsen Dyhr. Hun deltager festivalens live-talkshow ”Samtaler om strik”, lørdag den 7. september, sammen med livstilsekspert Julia Lahme og lektor Else Skjold. Arrangementet byder også på musikalske indslag ved færøske Lea Kampmann og grønlandske Tûtu.

Festivalprogrammet præsenterer også foredrag om alt fra uld og bæredygtighed til islandske strikketraditioner og grønlandsk moskusuld. Og vores egen danske strikkedesigner Laura Dalgaard fortæller om sin snoede vej ind i strikkeverdenen og om de kreative processer, hun arbejder med.

.

Workshop

Man kan også komme på workshops og en særlig strikke-kanalrundfart eller lade sig underholde på åbningsdagen 6. september, hvor aftenshowet ”Fredagsstrik” byder på strikke-standup, funky upcycling og minikoncert med islandske K.óla.

Læs alt om festivalen på nordatlantens.dk/pakhusstrik

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*