Medarbejder hos Admiral Hotel kåret som Årets Hospitality Talent

Frederik Bærentsen Holt vinder Årets Hospitality Talent. Foto: CTC Photography
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Frederik Bærentsen Holt, Room Division Manager på Admiral Hotel i København, er blevet tildelt prisen som Årets Hospitality Talent under den årlige PULS konference.

.

Prisen kommer med et værdifuldt Professional Development Program ved det anerkendte Cornell University i New York, USA, til en værdi af over 100.000 danske kroner.

“Frederik er den fødte hotelmand. Han har et naturligt talent for at yde service og sikrer altid den bedst tænkelige gæsteoplevelse. Hans ambition og hårdtarbejdende natur bidrager betydeligt til samarbejdet mellem afdelingerne. Jeg er stolt over hans kåring, men ikke overrasket,” siger Jesper Stubgaard, Managing Director på Admiral Hotel. Han fremhæver også, hvordan Admiral Hotel aktivt støtter medarbejdernes karrierer og udvikling.

.

Længere karriere i branchen

Frederik Bærentsen Holt begyndte sin karriere som tour guide hos Langley Travel, inden han kom til Admiral Hotel i 2016.

Han har haft flere ledende roller og blev i april 2023 udnævnt til Room Division Manager med ansvar for over 40 kolleger inden for reception og housekeeping.

“Jeg er utrolig glad og taknemmelig for denne anerkendelse. Jeg er sikker på, at denne mulighed vil bidrage positivt til min videre udvikling både personligt og professionelt”, siger Frederik Bærentsen Holt.

.

Cornell er et top-universitet

Cornell University er anerkendt som verdens bedste hospitality universitet og er en del af den prestigefyldte Ivy League.

PULS konferencen, arrangeret af TN Hospitality Advisors, samlede 250 ledende skikkelser fra hotel-, restaurant-, turisme- og oplevelsesindustrien i Danmark.

Prisen som Årets Talent uddeles af TN Hospitality Advisors med støtte fra Edith Therkildsens Fond, og valget blev foretaget af PULS ambassadørerne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*