KOKS’ Pop-Up Restaurant i Det Japanske Tårn under Halloween i Tivoli

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I forbindelse med Halloween-fejringen byder Tivoli på en unik gastronomisk oplevelse i Det japanske Tårn, hvor den anerkendte restaurant KOKS åbner en pop-up. Denne midlertidige restaurant vil forkæle gæsterne med en menu, der kombinerer nordisk og japansk inspiration i en fortryllende efterårsscene.

.

KOKS, der oprindeligt stammer fra Færøerne, er i øjeblikket midlertidigt placeret i Ilimanaq, Grønland.

Restaurantens kokke fortolker lokale råvarer fra dette spændende, nordlige terroir ved den spektakulære UNESCO Verdensarv Ilulissat Isfjord.

Gæsterne i Tivoli vil kunne nyde en række specialiteter, der er tilpasset efterårets smagsnuancer, hvilket giver en enestående mulighed for at opleve KOKS’ kulinariske tilgang i en magisk atmosfære.

Det japanske Tårn danner rammen om KOKS’ pop-up, hvor restaurantens dekorative stil smelter sammen med Tivolis stemningsfulde Halloween-udsmykning.

Det er det perfekte valg for dem, der ønsker at kombinere en god middag med en aften i Tivoli.

.

Forkælelse til sanserne

Besøgende kan forvente en menu fyldt med smagsoplevelser, der tager dem med på en rejse gennem efterårets lækkerier.

Fra græskarsuppe til spændende dessertmuligheder, vil hvert måltid være en fest for sanserne, perfekt akkompagneret af den magiske atmosfære i Tivoli.

Uanset om man er lokal eller turist, er KOKS’ pop-up en oplevelse, man ikke vil gå glip af.

Det er en unik chance for at nyde fremragende mad i en fortryllende ramme, mens man fejrer en af Københavns mest elskede traditioner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*