Københavnsk borgmester bliver igen formand for Europabevægelsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den danske Europabevægelse har genvalgt Beskæftigelses- og integrationsborgmester Jens-Kristian Lütken (V) som formand for Europabevægelsen. Samtidig er Sinne Conan og Bente Sorgenfrey valgt som næstformand.

.

“Jeg er enormt glad for at være blevet genvalgt som landsformand for Europabevægelsen og tilmed sammen med mine to fantastiske næstformænd Sinne Conan og Bente Sorgenfrey. I en tid med krig i Europa og usikkerhed om de værdier, vi har taget for givet, så er der mere end nogensinde brug for Europabevægelsen”. Sådan skriver Jens-Kristian Lütken på LinkedIn om at være blevet genvalgt som formand for Europabevægelsen.

Jens-Kristian Lütken har været medlem af Europabevægelsen siden 2000, hvor der var Euro-afstemning. Han har også været næstformand inden han første gang blev valgt som formand i 2022, hvor han afløste nuværende MEP for Moderaterne, Stine Bosse.

“Og den gode nyhed er at man kan blive medlem for 200 kroner og så følger der sågar et par EU-sokker med!”, skriver Jens-Kristian Lütken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*