Københavns Kommune søger ny stadeholder til pølsevognen på Islands Brygge

Foto: Google Maps.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Københavns Kommune er nu aktivt på udkig efter en ny stadeholder til den ikoniske pølsevogn, som tidligere stod ud for det gamle apotek og GLS pakkeshoppen tæt på Langebro.

.

Pølsevognen har været lukket siden starten af 2024, efter at den tidligere ejer, kendt af alle som “Liv,” stoppede driften. Liv mistede lejemålet for sin pølsevogn i Kødbyen, som blev opsagt pr. 1. marts af lejeren Danish Crown, og hun lykkedes ikke med at finde en ny garage til vognen. Det gjorde det umuligt at drive pølsevognen på Bryggen videre.

Men nu forsøger kommunen igen at finde en ny aktør til at overtage driften af pølsevognen, der har været en fast del af havneområdet i mange år.

.

Søg inden 6. oktober

Københavns Kommune inviterer interesserede til at indsende deres ansøgninger senest søndag den 6. oktober. Det er vigtigt, at ansøgerne sætter sig ind i de krav, der stilles, herunder fødevare- og hygiejneregler samt løsninger på de logistiske udfordringer, der følger med driften af en pølsevogn.

Interesserede kan finde yderligere information om ansøgningsprocessen på Københavns Kommunes erhvervsside her.

.

Kommunen målretter opslaget til en pølsevogn

Taget i betragtning, at Islands Brygge ikke kun er et smukt område langs Københavns havn, men også et populært sted for både lokale og turister, der også har brug for lidt hurtigt at spise, så håber kommunen, da de ved at genoplive pølsevognen, vil bidrage til at holde liv i traditionen med pølsevogne i København.

Og ansøgere skal være er opmærksom på, at det altså er en standplads for en pølsevogn og ikke til en rullende kebab-vogn eller en standplads for belgiske vafler.

Om det lykkedes at finde en ny stadeholder, der er villig til at tilbyde klassiske danske pølser må tiden vise. Kommunen håber i hvert fald, at det nye opslag kan genoplive pølsevognen, og ser frem til at se, hvem der vil bidrage til at bringe liv og en pølsevogn tilbage til Islands Brygge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*