Flydende mødelokale skifter placering i Københavns Havn – næste stop: Islands Brygge

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hvis du er træt af de samme gamle mødelokaler med kedelig udsigt, har GoBoat nu en ny løsning, der bringer møderne ud på vandet. The Floating Room, som kan bookes fra 12. september, er et flydende mødelokale, der hver anden måned skifter placering i Københavns Havn. Her kan du afholde både heldags- og halvdagsmøder med en konstant skiftende udsigt over byens vandveje.

.

The Floating Room er ikke bare et almindeligt mødelokale. Det er skabt i samarbejde med SEANICS og kombinerer dansk design med moderne mødefaciliteter som videokonferenceudstyr og WiFi.

De store panoramavinduer og fladtagsvinduer fra VELUX sikrer, at lyset strømmer ind, og at frisk havneluft kan nydes, når vinduerne åbnes.

Udenfor kan man træde ud på en 30 m² flydende terrasse, som giver et ekstra rum til pauser og networking.

Lokalet kan rumme op til 20 personer til events og 12 personer til siddende møder.

.

Flytter rundt i havnen

Med sin skiftende placering vil du altid få en ny og inspirerende oplevelse, uanset om The Floating Room ligger ved Islands Brygge eller Kalvebod Brygge.

Anders Mørck, CEO hos GoBoat, fortæller, at The Floating Room er det næste skridt for virksomheden, som allerede er kendt for sine el-udlejningsbåde og luksus elbåde med kaptajn.

“Vi ønsker at skabe uforglemmelige mødeoplevelser i Københavns Havn,” siger Mørck, der selv ser frem til at benytte lokalet mellem kundebookinger.

For dem, der ønsker lidt ekstra luksus, er der mulighed for at tilføje forplejning fra lokale leverandører som BLOX EATS, eller arrangere en sejltur med kaptajn i en af GoBoats elbåde som afslutning på mødedagen.

For mere information og booking, besøg thefloatingroom.dk.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*