Filmatisering af Mira-bøgerne skydes i gang på Christianshavn

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

De næste par uger vil Christianshavn være hjemsted for filmholdet bag *Mira*, en ny spillefilm baseret på den populære børnebogsserie af Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi.

.

Filmproduktionen, der ledes af Toolbox Film, optager udelukkende i området, hvor både lokale og besøgende kan opleve optagelserne tæt på.

Toolbox Film, der holder til i Kødbyen, står bag flere anerkendte filmprojekter, herunder *En frygtelig kvinde* og *Ser du månen, Daniel*. Nu er de i gang med at bringe Mira-universet til live, hvilket har vakt stor interesse blandt både bogens læsere og lokale filmfans.

.

Kommer til at fylde noget

I et opslag på Facebook forsikrer filmholdet, at de vil tage hensyn til kvarterets beboere og minimere gener under optagelserne. Et opslag, der allerede har fået en del negative kommentarer med på vejen fra christianshavnere, der føler, at de er pressede nok på trafikken i forvejen.
“Mira”-serien, der har ramt plet hos yngre læsere, skildrer med humor og hjerte en ung piges oplevelser med venskab, familie og hverdagens udfordringer.

Selskabet håber, at tiltrække opmærksomhed både lokalt og på landsplan, når filmen får premiere.

Gyldendal, der udgiver Mira bøgerne, oplyser, at næste Mira bog er på gaden den 11. oktober med titlen: Mira 9 #Liva #sommerhus #ånder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*