Film på Plænen: Nyd en sommeraften i Tivoli med Susan Sarandon og Geena Davis

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hver søndag i juli kan Tivolis gæster nyde danske sommeraftener, sprøde popcorn og klassiske film til Film på Plænen. Den 7., 14., 21., og 28. juli viser Tivoli populære film under åben himmel på Plænen. Søndag den 7. juli kan Tivolis gæster opleve Susan Sarandon, Geena Davis og en ung Brad Pitt i den amerikanske klassiker Thelma and Louise kl. 20.00.

.

Årets tema er venskab, når Film på Plænen i juli kan oplevelses i Tivoli, hvor forlystelseshaven viser film under åben himmel på Plænens storskærm fire søndage i træk. Gæsterne er mere end velkommen til at tage et tæppe, en picnickurv, en kæreste eller helt oplagt en ven i hånden, når der skal knases sprøde popkorn og nydes store filmoplevelser på Plænen. Filmene vises i samarbejde med Copenhagen Film Festival.

Sæsonen første film er klassikeren Thelma and Louise, med Susan Sarandon og Geena Davis i hovedrollerne, som Tivoli viser den 7. juli kl. 20.00. I Thelma and Louise beslutter to veninder sig en dag at lægge deres forpligtelser bag sig, måske bare for en weekend, for at tage på roadtrip. Den første aften forsøger en mand at voldtage Thelma, og Louise skyder ham. Deres get-away forvandler sig på et splitsekund til et hit-and-run. I filmen møder man også film-legenden Harvey Keitel samt Brad Pitt i en af hans første betydelige roller i en større Hollywoodfilm. Eventyret fortsætter i en Ford Thunderbird, nu med speederen i bund og politiet i hælene på de to veninder.

Med en entrébillet til Tivoli, får man også adgang til Film på Plænen.

.

PROGRAM

Film på Plænen starter kl. 20.00

7. juli – Thelma and Louise
To veninder, Thelma og Louise, beslutter en dag at lægge deres forpligtelser bag sig, måske bare for en weekend, for at tage på roadtrip. Den første aften forsøger en mand at voldtage Thelma, og Louise skyder ham. Deres get-away forvandler sig på et splitsekund til et hit-and-run. Eventyret fortsætter i en Ford Thunderbird, nu med politiet i hælene og speederen i bund.

14. juli – De urørlige

En varm og rørende komedie om et uventet venskab mellem to mænd, der er hinandens absolutte modsætninger. Philippe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og er lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs, netop løsladt fra fængslet og fanget i en forstadsghetto. Ved et tilfælde bliver Driss ansat som personlig assistent for den lammede aristokrat Philippe, som overrumples af sin modparts sarkasme og mangel på medlidenhed. De to oparbejder et uventet venskab, som udfordrer deres respektive verdensbilleder. Baseret på en sand historie.

21. juli – OP
Den pensionerede ballonsælger, Carl Fredriksen, har haft en livslang drøm om at tage på eventyr. Men i en alder af 78 år virker det dog til at være en anelse for sent at realisere. Med frygten for at ende sine dage på et plejehjem beslutter han sig for at opfylde drømmen. Han binder 1.000 balloner fast til sit hus, stiger til vejrs og flyver sydpå. Hvad han ikke ved, er, at han har en blind passager med på rejsen. Den voldsomt belastende 8-årige spejderdreng, Russell, har sneget sig med ombord. Det uventede rejsepars venskab bliver sat på prøve under det storslåede eventyr.

28. juli – Døde poeters klub
En ung lærer ankommer til en konservativ kostskole. Året er 1959, og der hersker en barsk, militaristisk orden på den traditionsbundne institution. Men den karismatiske nye underviser, John Keating (spillet af Robin Williams), har sine egne ukonventionelle metoder. Gennem poesien tænder han en gnist i de studerende og inspirerer dem til at tænke selv og gribe dagen. Men da en uventet tragedie rammer skolen, vækkes fakultetets vrede, og snart må han forsvare sit frisind.

Film på Plænen præsenteres i samarbejde med Copenhagen Film Festival

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*