EM-fodboldfest på Islands Brygge

EM i Bold kommer til bryggen. Her dog fra et arrangement i Tivoli.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Islands Brygge bliver centrum for fodboldfeber, når der fra den 14. juni til den 14. juli vises alle kampe fra EM-slutrunden på storskærm.

.

EM på Islands Brygge er mere end bare fodbold. Det er en mulighed for at mødes og fejre fællesskabet gennem sportens universelle sprog. Sådan skriver “fodboldsfesten”, der står bag arrangementet.

Uanset om man er en die-hard fan eller bare ønsker at nyde atmosfæren, er der i følge arrangøren noget for alle.

“Vi gør op med den stereotype fodboldoplevelse og skaber et mangfoldigt og inkluderende event med musikalske indslag, quizzer, comedy og meget mere”, hedder det i presseteksten.

.

Vi tager hensyn til vores naboer

“Vi er meget bevidste om, at vi er en del af et boligområde og arbejder derfor målrettet på at minimere støjgener. Der vil være etableret lydbegrænsende foranstaltninger, og vi følger strenge tidsplaner for at sikre, at der ikke forstyrres uden for de tilladte tidsrum. Vi håber på jeres forståelse og støtte, så vi sammen kan skabe en positiv og festlig stemning”, skriver Julie Schou fra arrangørerne.

.

Første kamp den 14.

Startskuddet lyder den 14. juni med åbningskampen mellem Tyskland og Skotland. Se Kroos, Wirtz og det tyske landshold, der går ind som storfavoritter, tage imod McGinn, McTominay og det skotske mandskab, der vil kæmpe for at overraske.

Melvin Kakooza er på plakaten sammen med dj Emma Lincoln.

Arrangementet er gratis, men vi opfordrer til at komme i god tid, da der forventes stor interesse. Ønsker man at sikre sig en plads med hurtig adgang, kan man købe en Fast Track-billet på fodboldfesten.com. Hvis man er en større gruppe, kan man booke en Cabana og få en eksklusiv oplevelse”, skriver arrangørerne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*