Efterårsferie på Københavns Museum: Skeletter, butikker og Børsens spir

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når oktobermørket sænker sig tidligt i efterårsferien, inviterer Københavns Museum til en helt særlig oplevelse. Her kan besøgende komme tæt på byens historie gennem skeletter, kranier og gamle knogler, mens museet sætter fokus på fortidens københavnere og de epidemier, der ramte byen.

.

På alle hverdage i uge 42 kan børn og voksne komme med på en spændende omvisning kl. 13, hvor museets skeletter fortæller deres historie. Du kan blandt andet møde middelalderens krigere, der har overlevet med brækkede knogler, og dem, der omkom under de store pestudbrud i 1711 og koleraen i 1853. Omvisningen varer cirka en time og er for børn fra 8 år i følgeskab med voksne.

Fra kl. 10-12 i samme uge kan børn og voksne besøge Arkæologisk Værksted. Her kan du selv undersøge knogler, horn og tænder fra dyr, der levede i København for 300 år siden. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn i alle aldre, hvor man kan lære at skelne mellem knogler fra forskellige dyr.

.

Oplev Børsens spir og “Min Butik”

På museet kan du også beundre spidsen af Børsens ikoniske spir, der er udstillet i museets særudstilling “Børsen”. Derudover er der kun kort tid tilbage til at opleve den anmelderroste fotoudstilling ”Min Butik!”, der portrætterer byens små butikker, inden den lukker den 20. oktober.

Tirsdag i efterårsferien kan du tage med på et kreativt virksomhedsbesøg hos Loanto Hobby på Amager, hvor du kan få nye kreative idéer. Efter en dag fyldt med oplevelser kan du slappe af i museets café, der byder på varm chokolade og hjemmebagt æblekage.

Læs mere om museets efterårsferieprogram på deres hjemmeside, hvor du også kan købe billetter til omvisningerne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*