Efterårsferie på BaneGaarden byder på aktiviteter for hele familien

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

BaneGaarden inviterer til en efterårsferie fyldt med oplevelser for hele familien i uge 42. Fra den 12. til 20. oktober vil besøgende kunne deltage i et bredt udvalg af aktiviteter, der kombinerer hygge, kreativitet og sjov – alt sammen i de grønne omgivelser på Otto Busses Vej midt i København.

.

For børnene er der dagligt mulighed for at skære græskar, presse æblemost og bage snobrød over bål. Fra klokken 12 til 16 kan de små udfolde deres kreativitet, mens en spændende halloween-skattejagt, der starter klokken 12.00, vil føre dem rundt på opdagelse i BaneGaardens rustikke rammer. For hele familien er der mulighed for at varme sig i varmestuen med økologisk varm kakao eller lumumba.

I løbet af efterårsferien byder BaneGaarden også på en række særlige arrangementer, som inkluderer yoga, økologisk fællesspisning, musikbanko, en Mamma Mia-aften, festlig Party Bingo, en Harry Potter-filmquiz og et stort loppemarked. Detaljer om disse arrangementer, samt information om billetkøb, kan findes på BaneGaardens Facebook-side og hjemmeside.

.

Samlingspunkt for aktiviteter

BaneGaarden er et grønt byrum beliggende på Otto Busses Vej i København, som har til huse i gamle, renoverede trælader fra jernbanetiden. Stedet fungerer som et samlingspunkt for bæredygtighed, kultur og fællesskab med fokus på økologi og miljøvenlige initiativer.

I dag fungerer stedet som et center for kultur og bæredygtighed, der tilbyder et væld af aktiviteter og events, der kombinerer historisk charme med moderne initiativer.

Her afholdes forskellige arrangementer året rundt, fra workshops og markeder til fællesspisninger og koncerter, alt sammen i naturskønne omgivelser midt i byen. BaneGaarden er på mange måder et unikt åndehul, hvor naturen møder storbyen.

.

Holder til på den gamle opbevaringsplads

BaneGaarden har rødder tilbage til jernbanetiden, hvor det oprindeligt blev brugt som opbevaringsplads for gods. De gamle trælader, som nu udgør rammerne for BaneGaarden, er blevet renoveret og omdannet til et levende byrum.

BaneGaarden ligger på Otto Busses Vej 45, kun 10 minutters gang fra Fisketorvet.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*