DEBAT: Amager Fælled Venner beklager det afviste opslag fra DFs Finn Rudaizky

Foto: Henrik Herskind / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
DEBAT. Af Knud Erik Hansen, Gitte Hesselmann og Ulla Rosenvold, talspersoner for Amager Fælleds Venner

Finn Rudaizky, medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Dansk Folkeparti (DF), har i et læserbrev den 15. juli her i Havnefronten beskyldt borgergruppen Amager Fælleds Venner for at udøve censur og for ikke at påskønne DF’s støtte til at bevare naturen på Amager Fælled.

Den konkrete anledning til kritikken er, at vi ved en fejl har afvist et opslag fra Finn Rudaizky i Amager Fælleds Venners gruppe på Facebook. Opslaget er nu optaget. Afvisningen i første omgang var på ingen måde udtryk for censur, men en for hurtig vurdering af, at der var tale om partireklame, hvilket strider mod kriterierne for opslag i facebookgruppen.

.

Vi var nu positive

Finn Rudaizky skriver desuden, at det ikke blev mødt med glæde i Amager Fælleds Venner, da DF i efteråret 2021 besluttede at trække sig fra aftalen om at bygge på Lærkesletten på Amager Fælled. Den påstand undrer os

Tilbage i efteråret 2021 havde Finn Rudaizky flere opslag om DF’s beslutning i Amager Fælleds Venners facebookgruppe. Opslag, der fik mange positive kommentarer fra gruppens medlemmer. I samme periode var der en række opslag fra Amager Fælleds Venner og flere centrale personer i borgergruppen med oplysning om DF’s beslutning og opfordring til andre partier om at gøre det samme.

.

Daværende talsmand roste DF

Daværende talsperson for Amager Fælleds Venner Steffen Rasmussen udtalte i september 2021: “Det er meget positivt, at Dansk Folkeparti nu trækker sig fra aftalen. Det kan være med til at starte en politisk debat. Vi håber, at andre partier tør tage debatten og gøre det samme.”

Amager Fælleds Venner er en borgergruppe, som er uafhængig af politiske partier, og vi er glade for al den støtte, kampen for Amager Fælled kan få fra politiske partier herunder Dansk Folkeparti. Der er brug for alle kræfter i kampen for at bevare Amager Fælled.

Finn Rudaizky er fortsat velkommen til at lave opslag i vores gruppe på Facebook.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*