Påsken er lige om hjørnet og på Christianshavner-restauranten Lola er Lisa Gudberg Ballisager og frokostteamet klar med nye kreationer, påskemenu og en hyldest til ægget med eget æggekort med både fiske- og hønseæg.
.
Oppe på toppen af Christianshavns Volde finder vi Restaurant Lola, der holder til i den gamle historiske mølle. Her finder man en af byens interessante restauranter i et autentisk spændende miljø. Og påsken er en glimrende anledning til at genbesøge Lola, som Lokalavisen Havnefronten har skrevet om mange gange før.
Nu er der masser af nyheder på forårets frokostmenu som f.eks. Forloren skildpadde lavet på okseskank, sprængt tunge, frikadeller og fiskeboller i tomatiseret sauce med butterdejssnitte på siden.
Hønsekødsuppe på kraftig bouillon med melboller og små, møre kødboller af gris fra Spis Min Gris.
.
Inspiration fra farmor
Det gode håndværk og inspirationen kommer fra Lisa – og fra farmor.
”Man skal ikke kimse ad de gode, gamle retter! De vækker minder og bringer mig tilbage til barndommen i køkkenet hos min farmor i Nordjylland”, fortæller Lisa Gudberg Ballisager.
“Vi vil selvfølgelig helst have besøg af dig på Lola, men nu kan du også få vores smørrebrød leveret på kontoret eller nyde vores påskemenu derhjemme i familiens skød”, siger Lisa.
.
Påske er lig med æg
I forbindelse med påske, så er der kommet fokus på ægget, for det hører på alle måder påsken til.
“Vi hylder ægget med eget æggekort, hvor du kan nyde æg på alverdens måder. Vi tryller både med Kirstens friske hønseæg fra Stensbølgård og Rossini Caviar, det bedste havet kan tilbyde”, fortæller Lisa, der oplister en lang række retter, hvor ægget indgår:
Æggestand med ørredrogn på rugbrød og purløg
Mousse på torskerogn med citron og syltede løg
Smilende æg med rejer og citrusmayo samt urtesalat
Smilende æg med sprød bacon, tomatmayo og karse
Omelet med æg fra Stensbølgård og Lodal gedeost fra Mammen
Kartoffelblinis med Rossini Baerii caviar (30g), creme fraiche, rødløg og purløg
Restauranten ligger på adressen Christianshavns Voldgade 50.
.
Be the first to comment