Amerikansk gospel på Christianshavn i juli

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Nu kan du komme til gratis gospelkoncert i Vor Frelsers Kirke med American Foothills Baptist Church Praise Choir. Det er den 11. juli kl 12.

.

“Vi inviterer hjerteligt til en sjælfuld gospelkoncert fremført af American Foothills Baptist Church Praise Choir. Kom og vær med til en fordybende og opløftende oplevelse midt i sommersæsonen.
Forbered dig på at blive rørt, når du lytter til syv fremragende gospelsange, som vil give dig gåsehud”. Sådan lyder det i invitationen til en kommende gospelkoncert på Christianshavn, der iøvrigt også har gratis adgang.

.

Amerikansk gospel

Koret ledes af Loren Minnick, som har en bachelor i musikpædagogik fra Indiana State. Han modtog senere ”Outstanding Citizen Award” for sin samfundstjeneste og sit lederskab.

Efter sin lærerkarriere tjente han som lovsangspræst i Arizona og deltog i ”PEACE Shield”-programmet i Las Vegas.
Loren var også formand for legitimationsudvalget for Nevada Baptist Association i tre år. Han har allerede ledet Foothills Baptist Church Praise Choir på tjenesterejser til forskellige lande, bl.a. Israel, Jordan og UK. Koret, der ledes af Loren, kommer til Skandinavien i juli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*